Superpictures.nl: “dat klikt zeker!”

Evenementen

De fotograaf van evenementen is de stille verteller van ontelbare verhalen, de vanger van emoties en de bewaarder van kostbare momenten. Elke klik van de camera, vangt de essentie van het leven – de vreugde, de liefde, de oprechte emoties die ons verbinden. Elk beeld dat is een herinnering die voor altijd zal schitteren, een moment vastgelegd in de tijd voor eeuwige bewondering. De fotograaf van evenementen is als een architect van herinneringen.

Product- en bedrijfsfoto’s

In de wereld van productfotografie, draait alles om het vastleggen van de essentie en het karakter van een product in een enkel beeld. Elke foto vertelt een verhaal, waarbij elk detail nauwkeurig wordt vastgelegd om de kwaliteit, het vakmanschap en de unieke eigenschappen van het product te benadrukken. Met zorgvuldig gekozen belichting, composities en achtergronden komt een  product tot leven. 

Product- en bedrijfsfoto’s

Sportfotografie

Als sportfotograaf aan de zijlijn van de actie, gewapend met  camera om de passie, de kracht en de pure adrenaline van de sport vast te leggen. Elke beweging, elk moment van triomf en elke hartverscheurende nederlaag wordt door de camera vereeuwigd. Je bevriest de energie van de wedstrijd in adembenemende beelden, waar elke foto een verhaal vertelt van doorzettingsvermogen, teamwork en ongekende prestaties. Blijf de grenzen verleggen van wat mogelijk is om de essentie van de sport vast te leggen, want als sportfotograaf ben je de chroniqueur van heldendaden op het veld, het spoor van glorie achtergelaten door de atleten die de wereld verbluffen met hun talent en toewijding.

Reportages

Reportagefotografie is de kunst van het vastleggen van authentieke momenten en het vertellen van boeiende verhalen door middel van beelden. Het is een zoektocht waarbij de fotograaf fungeert als een getuige van de menselijke ervaring, zoals bij trouwen, rouwen en jubilea.

Reportages

Fotocursussen

Deze cursus / workshop is bedoeld voor beginners met ambitie! Als deelnemer neem je je eigen camera (en evt. meerdere objectieven) mee. Dit is bij voorkeur een digitale spiegelreflexcamera. Als je in het bezit bent van een digitale compactcamera kun je uiteraard ook aan de cursus deelnemen. De instellingsmogelijkheden zijn dan wel beperkter, het effect van gewijzigde instellingen is minder sterk en je loopt sneller tegen de grenzen van de camera aan, echter de principes van fotografie zijn en blijven hetzelfde!

CANVAS Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Een blik in de fotostudio…

 

De middengrijze achtergrond over de gehele breedte maakt het mogelijk om alle mogelijke gradaties (van wit via grijs naar zwart) in achtergrondhelderheid te creëren. Tevens kunnen er heel veel fraaie kleureffecten bereikt worden. En natuurlijk is er een achtergrondsysteem voor nog meer mogelijkheden en (kleur)opties.

De studio is van alle gemakken voorzien en kan op koude dagen gewoon verwarmd worden. Er is een keuken aanwezig, een toilet en ook een kleedruimte ontbreekt niet.

Er kan met daglicht gefotografeerd worden (en dat kan ook gedimd worden) en met studio flitslicht. Daardoor is het licht altijd onder controle.

De ruimte is geschikt voor portretten, (kleine) huisdieren en voor productfotografie.