Superpictures.nl
dan klikt het zeker!

Over mij:

Fotografie is een geweldige manier om vast te leggen wat er om je heen in de wereld gebeurt. Dat op een treffende manier vastleggen is het leukste wat er is. Of dat nu sport is, evenementen, een huwelijk, mensen, kinderen of producten en productieprocessen in bedrijven…. allemaal prachtig. En uitdagingen op zich. En om zo’n uitdaging tot een goed eindresultaat te brengen, dat is wat mij drijft! 

Er zijn veel zaken die mij gelukkig maken. In de fotografie is dat het beeld. Als dat treffend is, het juiste moment pakt, die ene gezichtsuitdrukking, dat mooie licht…. Het is geweldig om die ene juiste plaat te schieten, die plaat die de opdrachtgever nodig heeft. Maar ook die plaat waarnaar ik soms gewoon zelf naar op zoek ben… Fotografie heeft iets magisch.

De juiste beelden betaalbaar gemaakt…

Snel

Kwaliteit

Persoonlijk

Ron Jobing

Ik fotografeer al sinds de tijd dat een belichtingsmeter in een camera nog een hele luxe was: mijn eerste spiegelreflex was destijds een Praktica MTL3: die kon helemaal niets automatisch. En de belichtingsmeter was nog van het type “als-het-pijltje-in-het-rondje-zit-heb-je-waarschijnlijk-wel-een-goede-belichting”……

Daardoor moest je wel leren begrijpen wat er in de camera gebeurt. Een betere leerschool als het aloude trial-and-error is er eigenlijk niet. Deze leerschool, aangevuld met de nodige cursussen, heeft ervoor gezorgd dat de fotografie niet veel geheimen meer voor me kent. En deze kennis geeft – gecombineerd met de huidige digitale technieken – tegenwoordig haast onbeperkte mogelijkheden. Tegenwoordig fotografeer ik met een professionele set Nikon body’s, objectieven, flitsers en toebehoren waarmee ik vrijwel elke situatie aankan.